Reklamebureau

For at blive det rigtige alternativ til de etablerede bureauer har jeg taget udgangspunkt i, at sætte et rigtig godt team af specialister sammen. Alle er fra mit efterhånden meget store professionelle netværk og inkluderer alle de klassiske bureaukompetencer – lige fra strategi-, koncept- og idéudvikling, over design, visuel identitet og tekstarbejde til grafisk produktion, færdiggørelse og distribution. Også når det gælder online har vi specialister, som kan designe, udvikle, teste og supportere alt fra websites og webshops til mobile apps.

Det afgørende er, at tage afsæt i kunden og de udfordringer, der er forbundet med markedsføringen. Uanset hvor i processen jeg kommer ind. Fleksibilitet og dynamik er nøgleord – jeg benytter kun de ressourcer, der er nødvendige og kun ressourcer, der er eksperter til at løse lige netop de specifikke opgaver der er aftalt.

JESPERHØYBYE kan altså være et fornuftigt alternativ, når det gælder kompetenceudvalg og ressource-allokering. Men også når det gælder økonomien i projekterne. Med den helt simple omkostnings-struktur kan jeg holde prisniveauet på et særdeles attraktivt niveau.