Marketingafd.

JESPERHØYBYE er den ideelle samarbejdspartner, når din virksomhed har behov for at ansætte medarbejdere i reklameafdelingen. I stedet for at fastansætte en ny medarbejder i en tidsbegrænset periode er der flere fordele ved at lave en flexaftale, hvor du råder over flere kompetencer, men omkostningen er den samme.

En flexaftale med JESPERHØYBYE bygger på et fast timetal pr. uge, men kompetencerne vælges helt fleksibelt i forhold til de opgaver der ønskes løst.

Det betyder, at du frit kan vælge mellem fx idé/koncept, grafisk design og grafiker. Prisen er den samme uanset om du vælger en eller flere kompetencer.

Der laves en fast aftale på et minimum antal timer pr. måned, som betales aconto i starten af måneden. Bruges der færre timer en måned overføres de til efterfølgende måned. Bruges der flere timer faktureres de sammen med den følgende acontofaktura.


Hvad kan du bruge JESPERHØYBYE til:

Strategi/konceptudvikling

  • JESPERHØYBYE stiller med et hold af relevante kompetencer indenfor online- og offline markedsføring. Den indledende process gennemføres typisk som workshop i tæt samarbejde med kunden.

Design/opsætning

  • JESPERHØYBYE råder over et stærkt netværk af forskellige kompetencer indenfor design og opsætning. Der sammensættes et team, der nøjagtig matcher det aktuelle behov.

Udvikling/test

  • JESPERHØYBYE har samarbejdsaftaler med flere danske og udenlandske udviklingshuse, som hver især tilbyder deres specifikke kompetencer inden for digitale løsninger.

Tryk/print

  • Uafhængig rådgivning og leverandørudvælgelse. Derfor kan JESPERHØYBYE altid finde den leverandør, der passer bedst tilden givne opgave.

Distribution

  • JESPERHØYBYE tilbyder attraktive distributionsaftaler – og håndterer al logistik forbundet hermed.

Pakkeservice

  • JESPERHØYBYE tilbyder pakning af fx POS materiale, salgsmateriale, eventmateriale og lignende.

Forsendelse

  • Al forsendelse foregår på forsvarlig vis med den til enhver tid bedste transportør.