Hvad laver vi?

Flere og flere virksomheder benytter sig i dag af fleksible løsninger når det drejer sig om projektledelse og -styring af marketingopgaver, reklamekampagner og større online projekter.

JESPERHØYBYE tilbyder ydelser indenfor online/offline, reklame/marketing, grafisk produktion:

  • Reklamebureau – Vi tilpasser vores kompetencer til dig og dine opgaver, så du altid får nøjagtig det, du har behov for.
  • Projektledelse – Vi har alle de kompetencer du har behov for når det gælder on- og offline projektledelse.
  • Rådgivning – Vi varetager dine interesser når årsberetningen, det nye website eller app’en skal udarbejdes.
  • Marketingafdeling – Vi giver dig den nødvendige sparring, rådgivning og adgang til vores specialister.

JESPERHØYBYE er den ideelle samarbejdspartner når din virksomhed har brug for en ekstra hånd i en travl periode, eller i en situation hvor der er behov for særlige kompetencer. Vi arbejder ud fra et ønske om at være fleksible, have fokus på opgaven og samtidig gøre det med størst mulig økonomisk omtanke – kort sagt: Det skal give mening!

JESPERHØYBYE råder over specialister inden for projektledelse, produktionsstyring, indkøb, planlægning, konceptudvikling, tekst, design, opsætning, onlinetilstedeværelse og sociale medier – altid bygget op som et netværk af kompetencer, så omkostningerne holdes nede og evnen til at tilrettelægge præcis den rette grad af samarbejde holdes i centrum. Naturligvis uden at prisen vil være skræmmende!

Altid uhøjtideligt, ukompliceret og helt nede på jorden!