Projektledelse

Mange virksomheder både i og uden for reklamebranchen har behov for et sæt ekstra hænder i en presset periode. Men hvordan løser man den udfordring uden at skulle fastansætte? Og hvordan finder man den rette samarbejdspartner?

JESPERHØYBYE tilbyder projektledelse/projektstyring, som en fleksibel udvidelse af den eksisterende arbejdsstyrke i virksomheden. Fleksibel i forhold til antal timer og længde af samarbejdet.

Time for time
Nogle gange skal en opgave bare løses her-og-nu. Ofte er der tale om mindre opgaver, men hvor tidspresset er højt. Vi laver en timebaseret aftale uden nogen fast forhåndsaftale om antallet af timer, men selvfølgelig til en fast timepris.

Projekter
Ofte sker det, at en ny spændende opgave kommer ind på et tidspunkt, hvor der ikke er medarbejderkapacitet. Samtidig er der usikkerheden om den nye opgave kan danne grundlag for en fastansættelse af en ny medarbejder. Løsninger er, at lade os styre projektet fra start til slut. Der udarbejdes en rammeaftale for timeforbruget og timeprisen – så der er styr på økonomien.

Periode
Går en medarbejder på barsel, tager orlov eller er blevet sygemeldt for en længere periode kan det være vanskeligt at ansætte en ny medarbejder i en afgrænset periode. Eller skal dampen holdes oppe i ferieperioderne. Vi laver kortere eller længere samarbejdsaftaler til fast timepris.